Offertförfrågan

Tack för en fantastisk vecka i Portugal

Trädalle på Quinta da Ria

Tack för en fantastisk trevlig vecka i Portugal.

Vi var 14 man som reste till Robinson Club på Algarvekusten i Portugal i månadsskiftet april/maj för en veckas golfresa. Vi kom fram lagom till att middagen serverades på kvällen och det som serverades var av mycket hög kvalitet. Vi har varit ett antal gånger i Belek och om man jämför med deras All Inclusive så är utbudet mindre på Robinson men kvaliteten klart högre.

Väl på plats så väntade två banor i toppskick – Quinta de Cima och Quinta de Ria. Svårt att skilja banorna åt – vissa tyckte Ria var den bättre banan medans andra tyckte Cima. Dock var alla överens om att skicket  på båda var av högsta klass. Värt att tillägga är ju att det är gångavstånd från hotellet till båda med 2-3 minuters promenad och man är på första tee. Själva hotellområdet är väldigt trevligt med två våningar på byggnaderna och mycket grönområden gör att man trivs förträffligt. En bra pool med mycket solstolar på en stor gräsmatta gör livet rätt skönt efter en tidig golfrunda.

Man får även påminna om att dom har en bar nere vid stranden som ingår i All Inclusive, hit går man går på 10 minuter eller så tar man hotellets shuttle buss som går varje halvtimma. Kan varmt rekommenderas! Vi hade toppen väder hela veckan så vistelsen där nere kan bara sammanfattas med ett enda ord – Kanon!!!

Mvh Inge A