Offertförfrågan

Cyperngängets träff på Ombergs Golfklubb

Cyprus Gang Invitation 2022

Cyperngängets träff på Ombergs Golfklubb

Några av våra stammisar som årligen besöker vår Longstay destination Paphos, kallar sig för Cyperngänget och träffades under en helg i maj på Ombergs Golfklubb. De startade med ett inspelavarv och tuff match mellan damerna och herrarna. Herrarna gick segrande ur kampen med 2 poängs marginal, där vi  på Golfturen sponsrade med priser.

Cyprus Gang Invitation 2022

Tävlingsdagen för Cyprus Gang Invitation 2022 inleddes med tidig frukost och uppvärmning. Vi spelade dels lagtävling och dels individuell PB. Lagtävlingen vanns på 82p av Lag Agneta & Staffan Söderberg, Gertie Hultman och Birgitta Brandell (virtuellt).

Resultat individuell PB

Mästare och Champion 2022 Gunilla Andersson 38p

2:a Agneta Söderberg 37p

3:a Gertie Hultman 34p

4:a P-A Ågren 32p

5:a Rolf Hultman 30p

6:a Gunilla Ågren 30p

Prisbordet sponsrades som tidigare nämnts av Golfturen och Christoffer Kratz.
Nu ser hela gänget framemot att träffas på Cypern till hösten 22.

/ Loa & Gunilla