Offertförfrågan

Glada golfhälsningar från Skottland

aktande pottbunkrar väntar på Craigielaw Golf Club.

Vi har tillbringat en golfvecka i Skottland i Golfturens regi. Spelat på 5 olika banor Lundin Links, Craigielaw Golf, Musselburgh Golf Monktonhall, The Glen och Gleneagles King.
Trevliga banor med lagom avstånd från Edinburgh, vänligt bemötande på samtliga banor. Vi bodde på Ibis Edinburgh South Bridge, bra läge, bra frukost. Vädret i Skottland kan ju vara väldigt varierande, vi spelade alla dagar utom den sista utan regn.

Fördelen med att åka med Golfturen är att man alltid får det man beställer, eftersom ölen efter rundan är så god bestämde vi att ingen ska köra. Visst, sa Jonas, det ordnar vi. Bil och chaufför bokades för hela veckan, hämtade vid flyget, framkörd till hotellet i god tid för vidare transport till respektive bana. När rundan var klar och ölen urdrucken stod bilen beredd att ta oss åter till hotellet. Vi var två fyrbollar i sällskapet och alla är så nöjda med vad Golfturen levererar.

Golfhälsningar från 8 glada Upplänningar😊