Offertförfrågan

Nöjda gäster på Quinta da Marinha

Nöjda gäster på Quinta da Marinha

Vi är så nöjda med vår golfresa till Portugal och Quinta da Marinha. Golfturen har varit med oss på hela resan, perfekt service från första samtal till hela genomförandet. Vi har fått service utöver det vanliga och Golfturen har verkligen förmågan att sätta kunden i centrum. Det gillar vi😊

Quinta da Marinha är en fantastisk anläggning. Vi bodde i nyrenoverade villor i anslutning till golfbanan. Boende, frukost, transporter och bemötande är på topp från snabb, vänlig och serviceinriktad personal på hotellet.

Vi vill också särskilt nämna personalen på golfanläggningen som var så angelägna om att vi skulle få fina golfrundor. Perfekt omhändertagande som gjorde att vi fick 6 härliga golfrundor.

Sammanfattningsvis ger vi 10 poäng av 10 möjliga både till Golfturen och Quinta da Marinha.

Vi kommer tillbaka!

Eva, Ingela, Kicki, Mia