Offertförfrågan

Förvekligad pojkdröm på St Andrews

Ulf och Hans spelar St Andrews vid påsk!

Förvekligad pojkdröm på St Andrews

Under påsken förverkligade Ulf och Claes sin pojkdröm, att spela på St Andrews – Old Course. Dessa båda året om-spelande golfare var på plats redan klockan 06h00 på morgonen slog ut på The Old Course 07h20.

Grabbarna var med på lotteriet The Ballot och vann en starttid på Old Course och detta var givetvis höjdpunkten på deras golfresa! Vad vi har förstått gick rundan väldigt bra och Ulf berättade att han gjorde Par på 18:onde hålet och fick en stor, värmande applåd från publikan (100 pers) som var där! Ryktet går att Ulf är i ”sjunde himlen” och kepsen passar honom inte längre – den är alldeles för liten:)

På bilderna ser ni de två glada herrarna Ulf och Claes som lyckades förverkliga sin pojkdröm – som två glada pojkar i en jättestor godisaffär!