Offertförfrågan

Kundintervju Portugal

Peter Sandberg och kompisarna på Dom Pedro Vilamoura och veckans favorit Old Course.

Under den här perioden på året har vi många gäster som möter våren på sydligare breddgrader. Vi ringde upp Peter – som ihop med kompisgänget besökt Dom Pedro Vilamoura**** i Portugal och spelat toppenbanor som Vilamoura Old Course och Victoria.

Hej Peter och välkommen hem, hur är det?

Hej – jo tack bara bra här😊

Hur har eran golfresa till Algarve?

Vi har haft det jättebra med trevligt boende, fantastisk golf och vacker väder. Allt fungerade felfritt på plats och vi har inget att klaga på, bra arrangerat av dig Stefan och Golfturen.

Vad tyckte du om Vilamoura och golfbanorna där som ni spelade?

Vi har under vår vecka spelat fantastiska golfbanor i fint väder. Old Course blev våran favorit och det var bra bokat med två varv på den lummiga och trevliga golfbanan som erbjöd riktigt bra golf ihop med (ibland smala) trädkorridorer. Vi spelade även Vilamoura Victoria som också var mycket bra samt Millenium och Pinhal.

Hur var hotellet Dom Pedro Vilamoura och maten?

Vi är nöjda med vår vistelse på Dom Pedro Vilamoura**** och hotellet är rent och fräscht samt erbjuder de faciliteter man förväntar sig av ett fyrstjärnigt hotell. Allt flöt på bra på hotellet och de ordnade vår shuttle till golfen varje dag och det fungerade klockrent hela veckan. Personalen är väldigt trevlig och serviceinriktade, på hotellet år vi främst frukost och den var bra.

Portugal – hur kändes det som land att besöka i dessa tider?

Det känns minst lika säkert som här hemma och de har bra koll på situationen. Vi bär ff munskydd inomhus i allmänna utrymmen och i bussarna men i övrigt fungerade allt bra, gäller bara att komma ihåg att alltid plocka med sig munskyddet.

Peter sandberg och gänget besökte Algarve och Vilamouras trevliga golfbanor i feb 2022.

Tack för pratstunden Peter och välkommen åter!