Offertförfrågan

Lyckad golfresa på Teneriffa

Familjen Sundberg besökte Barcelo Tenerife på Teneriffa.

Här kommer trevlig läsning och sammanfattning av våra gäster Elisabeth och Åke som varit och besökt Teneriffa och anläggningen Barcelo Tenerife. Under deras vecka spelade de golf på två av öns bästa golfbanor! 

Lyckad golfresa på Teneriffa

Vår resa med Golfturen var som vanligt på topp! Den här gången till Teneriffa med våra två döttrar och mågar. Två par flög från Arlanda och ett par från Köpenhamn. Flygtiderna så perfekta att väntan vid ankomst och avgång var minimal. Vi flög SAS plus och blev upphämtade i förbeställd taxi för avfärd till Barcelo Tenerife.

Hotellet har sedan vi var där senast bytt namn och ägare, från Sandos San Blas till Barcelo Tenerife, samma höga standard som tidigare. Vänlig personal, perfekt kök, rent och snyggt. Golf spelade vi på Golf del Sur och Amarilla Golf, taxi T/R  fungerade perfekt.  Banorna var i bra skick!

Tipset från oss är att om du ska åka någonstans för att spela golf, oavsett om det är första gången eller efter flera år, ring till Golfturen så fixar de resten. Vi har åkt med Golfturen i många år, först var Ludvig vår säljare sen tog Jonas över, båda lika proffsiga.
Resan till Teneriffa var den första i år, nästa på tur är Rio Real  i mars, Skottland i maj och Costa Navarino i september, samtliga med Golfturen..

Varför vi valde Teneriffa vecka 8 är att en av våra döttrar har sportlov då och att vädret där alltid är stabilt.

 

Hälsningar
Elisabet & Åke Sundberg