Offertförfrågan

Året som gått, eller året som bara fick gå?!

Golfturen hälsar alla en god jul och ett gott nytt år!

Hur summerar man ett år på en resebyrå med världsläget vi fått lära oss leva med under hela 2021?!…Jag vet inte riktigt – men jag vet att vi klarade av det!

Längtan, vilja, envishet och fina relationer – både med Er Kunder men inte minst med varandra och våra leverantörer har gjort att vi klarat oss bra. Det ger ändå en positiv tillbakablick på ett av de märkligaste verksamhetsåren någonsin som vi nu stänger på ett sätt jag är stolt över.

Känslan av att landa någon annanstans, man inspireras, drömmer och njuter direkt av den ljumma luften utanför flygmaskinen. Vi har längtat och drömt så länge – men nu är vi faktiskt där! Både jag och killarna har redan gjort en Take Off eller två och vi har återigen fått börja förverkliga era golfresedrömmar igen.

– Så från botten av mitt Golfresehjärta – TACK, God Jul & Gott Nytt (ännu bättre) GolfÅr!

Ludvig, Jonas, Christoffer och Stefan