Webbplatsen använder cookies för att förbättra upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att cookies används. Läs mer om cookies här.
OK
Offertförfrågan

Hotel Empordà Golf byter namn

Empordas Hotell byter namn till Hotel Terraverda.

Hotel Empordà Golf blir Hotel Terraverda @ Empordà Golf

Hotel Empordà Golf i Costa Brava, Spanien, får ny kostym och kommer from idag den 15 december att gå under namnet Hotel Terraverda at Empordà Golf”.

Förändringen av hotellets namn och varumärke kommer efter omfattande renoveringar genomförts under 2020 och 2021. Under denna period har hotellet förvandlats med ett modernt och nytt utseende med sovrum, gemensamma utrymmen och restaurang som alla omdesignats och renoveras och en ny utomhuspool installeras. Hotellets varumärke har uppdaterats för att återspegla dessa stora förbättringar.

Den nya restaurangen Terrafonda innehåller ett helt nytt Flexi-vegankoncept som syftar till att främja en hälsosammare, mer medveten och miljövänlig kost.

Förutom hotellet har båda golfbanorna genomgått betydande investeringar för att höja golfupplevelsen som erbjuds till medlemmar och gäster. Det arbete som utförs här inkluderar återuppbyggnaden av alla bunkrar med hjälp av Better Billy Bunker-metoden, ett omfattande trädröjningsprogram och inköp av ny greenkeeping utrustning för att förbättra det allsidiga tillståndet för tees, fairways och greener.

Hotel Terraverda kommer att bli hotellets nya namn, men anläggningen behåller sitt namn som Empordà Golf.