Offertförfrågan

Kundintervju – 5 snabba från Gran Canaria

Golf, hav och sol på Gran Canaria.

Vi ringde upp Stefan – som nyligen besökt Gran Canaria och anläggningen Lopesan Baobab. På Gran Canaria får du en smak av sommaren även när det är vinter hemma i Sverige. Du hittar flera fina golfbanor här och våra golfresor går till öns sydspets, Costa Meloneras. Välj om du vill bo med två banor utanför dörren eller direkt på stranden, med shuttle service till golfbanan. Vi kan även erbjuda boende på Costa Meloneras, Baobab, Salobre och Villa del Conde.

Välkommen hem Stefan – Hur var din/er resa som helhet till Gran Canaria och Lopesan Baobab?

Är mycket nöjd med den service och bemötande som jag fått av Golfturen då de fixade min grupps golfresa till Gran Canaria. Boendet Baobab som jag bott på tidigare är fantastiskt fint och dit återvänder man gärna. Maspalomas är en riktigt bra plats för boende med närhet till flera riktigt bra golfbanor.

Hur upplever du att det var att resa i dessa Covid-19-tider?

Att resa i Covid tider fungerade alldeles utmärkt. Visst är det lite jobbigt med ansiktsmask på flyget men det överlever man. Väl på plats och utomhus funkar det som hemma i Svedala.

Vad har du för tips till våra resenärer som funderar eller ska åka till Baobab eller rent av på en golfresa för första gången?

Inget speciellt som jag kommer på.

Vad står härnäst på ”Bucketlisten”, vart skulle du vilja åka på nästa golfresa om du själv fick drömma iväg?

Vill helst inte sitta i ett flygplan alltför länge så då faller en del önskeresmål bort som Thailand och Florida. På närmare håll återvänder jag gärna till Gran Canaria. Innan jag spelade golf var Grekland o Rhodos ett favoritplats. Dit skulle man gärna åka och spela golf

Avslutningsvis vad gjorde starkast intryck under ert besök på Gran Canaria, Spanien?

Har varit på G C väldigt många gånger så det är svårt att ta fram ett speciellt nytt intryck. Det handlar mer om en helhet med bra golfbanor, boende i tätort men nära till golfbanor men också god mat o dryck.

Tack för pratstunden Stefan och välkommen åter!