Offertförfrågan

Kundintervju – 5 snabba från Belek

Jens firar efter Hio på Suneo Golf

Vi ringde upp Jens – som nyligen besökt Belek i Turkiet och Sueno Golf Hotel. Sueno Golf Hotel är antagligen vårt mest populära alternativ på den turkiska rivieran. Även om hotellet har 174 rum är det ett av de mindre hotellen i Belek och allt ligger nära till hands på anläggningen. Här finns ett Spa, inomhuspool, utomhuspool och klubbhuset ligger i hotellbyggnaden och de två banorna med tillhörande träningsområden precis utanför. Närheten till allt är en av Sueno Golf Hotels styrkor och givetvis att man kan alternera mellan deras två trevliga banor – Sueno Pines och Dunes.

Välkommen hem Jens – Hur var er resa som helhet till Belek (Turkiet) och Sueno Golf?

Vi hade en fantastisk vecka på alla sätt, vädret som en svensk högsommar när den är som bäst och en anläggning som var perfekt för ett gäng golfgalna killar (läs mogna män). Hotellet med stora rum, en generös frukostbuffé och en bar som är öppen 24/7 passade oss perfekt. Att hotellet ligger 100 meter från första tee på båda banorna adderade självklart till det positiva intrycket. Golfbanorna Dunes och Pines är av hög klass, genomgående bra skick och en vacker layout med pinjeträd som kantar fairways och som garanterat fångar sneda slag men som snällt släpper bollen rakt ner till ett rent och spelbart läge. Banorna är mustigt gröna utan några torra eller brända områden, fantastiskt med tanke på gassande sol och höga temperaturer. Vi hade en 18-håls runda bokad varje dag men för de som ville var det inga problem att spela ytterligare 9 eller 18 på eftermiddagen när trycket på banorna avtar. Maten på Sueno Golf är väl inte av någon högre kulinarisk klass men med möjligheten att avnjuta överdådiga bufféer på grannhotellet Sueno De Luxe så somnade vi nöjda och proppmätta varje kväll. Det positiva intrycket av upplevelsen blev ju inte sämre av att jag under vår första runda lyckades med mitt livs första Hole-in-One! 😊

Golfturen som arrangör och bollplank gjorde ett kanonjobb, bra service och lätta att ha att göra med, rekommenderas varmt!

Hur upplever du att det var att resa i dessa Covid-19-tider?

Inga problem att resa om du har dina dokument i ordning men se till att vara på flygplatsen i god tid. Munskydd var ett krav på flygplatsen och på planet men bara vid några enstaka tillfällen när vi väl var på plats.

Vad har du för tips till våra resenärer som funderar eller ska åka till Sueno Golf Hotel eller rent av på en golfresa för första gången?

Just do it! Om ni vill hitta en resa som innehåller mycket golf på banor av hög klass och hotell som erbjuder allt man kan önska sig och ett väder som är så perfekt det kan bli så rekommenderar jag varmt en resa till Sueno Golf i oktober. Många i mitt golfgäng är rutinerade golfresenärer och i princip alla var överens om att detta var den bästa golfresa de varit på, det säger en del! 😊

Vad står härnäst på ”Bucketlisten”, vart skulle du vilja åka på nästa golfresa om du själv fick drömma iväg?

Om jag fick drömma fritt så skulle en golfresa i Kalifornien var det optimala. Att bila längs Highway 1 och stanna till och spela de bästa banorna är en dröm!

Avslutningsvis vad gjorde starkast intryck under ert besök i Belek?

Jag skulle nog säga att helheten gjorde det starkaste intrycket, att alla delar bidrog till att göra resan och upplevelsen så positiv och bra.

Tack för pratstunden Jens och välkommen åter!