Webbplatsen använder cookies för att förbättra upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att cookies används. Läs mer om cookies här.
OK
Offertförfrågan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

E-postadress

Vår policy för e-postadresser

Välj prenumeration
Golfturen Kunder

Jonas tipsar om Costa Navarino

Jonas tipsar om Costa Navarino.

Höstens flyg är släppta till Costa Navarino!
Jag har haft förmånen att besöka Costa Navarino och nu har du chansen att besöka en av mina absoluta favoriter. Här möts du av bra boende, varierad golf i form av två banor (Dunes & Bay) och en omgivning som andas lyx. Efter avslutad golfrunda på Bay rekommenderar jag att du blir kvar och äter en god lunch för att njuta av de häftiga vyerna som erbjuds från det nybyggda klubbhuset.

Vill du veta mer om anläggningen eller önskar dig en offert är du mer än välkommen att kontakta mig och jag är övertygad om att du kommer bli nöjd med anläggningen!

Välkomna

Jonas Andersson
033 – 323 20 20
jonas@golfturen.se

 

AKI Golftravel byter namn till Golfturen

Det är när det är som tuffast man ska förverkliga sina drömmar. Därför blir AKI Golftravel nu Golfturen. Planerna om ett nytt namn har funnits ett par år. Sedan blev 2020 minst sagt en utmaning, men det stoppar inte oss. Vi har skött alla våra åtagande gentemot våra kunder som pandemin förorsakat. Och nu kan vi inte hålla oss längre. Samma gamla gäng men i ny golfjacka. Vi byter namn för att bli extra mycket oss själva. Inget annat.

Nu längtar vi efter alla resenärer och ser fram emot att börja sätta ihop era drömresor igen. Hoppas att vi ses riktigt snart!