Webbplatsen använder cookies för att förbättra upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att cookies används. Läs mer om cookies här.
OK
Offertförfrågan

Vinnare av Golfturens Masters-tävling

Masters2020 spelas nu i höst istället för i april.

Grattis Marcus Thunberg

Masters är verkligen en av årets höjdpunkter – vilka golfdagar och vilket spel det bjudits på! Redan före tävlingen startade var årets upplaga inskriven i historieböckerna och på det viset fortsatte det. Vi på Golfturen fick in över 100 bett i vår Masterstävling och inte mindre än 10 röster på Dustin Johnson (Dj), den som lyckades bäst var Marcus Thunberg som tippade på Dj med ett slutresultat på -17. Stort GRATTIS Marcus – vi skickar dig 2st greenfee biljetter till underbara Varbergs Gk. På Varbergs Gk kan du välja att spela Västra eller Östra banan – eller varför inte båda, Varbergs Gk har dagsgreenfee!!! Grattis Dustin Johnson -20!

Marcus Thunberg svingandes på Valle del Este i Spanien, en av våra trevliga anläggningar med dagsgreenfee och halvpension.

Varbergs Golfklubb

Varbergs Golfklubb är golfklubben som erbjuder spel på två olika anläggningar med banor med helt skilda karaktärer. Båda anläggningar erbjuder boende, restaurang och trevlig golf. Läs mer om Varbergs Golfklubbs anläggningar nedan,


Masters 2020

Äntligen är det dags för årets roligaste och häftigaste golfweekend – framför TV: n. Årets upplaga av Masters är redan inskriven i historieböckerna då vi bytt vår mot höst och banan spelas både längre och mjukare än normalt. Självklart har vi på Golfturen laddat upp ordentligt med all statistik, åtskilliga Excel-ark och dillchips (gäller att tänka på detaljerna😊).

Följ spänningen och tävla med oss genom att – Gissa årets vinnare & segerscore och du är med om att tävla om 2 greenfee-biljetter till hemlig golfklubb i Sverige!

Så här tävlar du!

* Leta upp och gilla Golfturen på Instagram

* Kommentera vem du tror vinner och segerscoren

Lycka till!