Offertförfrågan

Vinnare av BILD-tävlingen på Instagram

Grattis Patrik Adqvist

I samband med förra nyhetsmailet hade vi en BILD-tävling på Instagram –  där vi frågade om vilka golfbanor vi varit runt och spelat under sommaren. Vi vill tacka för alla svar och rikta ett stort GRATTIS till Patrik Adqvist, som vinner 2st greenfeebiljetter till fantastiska Hulta – Bollebygd Golfklubb.


Hulta Bollebygd Gk

Hulta Bollebygds Gk hittar vi mellan Borås och Göteborg (25min från Gbg). Golfbanan är en trevlig parkbana i herrgårdsmiljö och erbjuder en bra utmaning för alla sorters golfspelare. Banan är belägen på en sandås i Nolåns dalgång, vilket som oftast innebär bra kondition från tidiga vårar till sena (och ibland) blöta höstar. Det stilfulla klubbhuset är en symbol för klubbens ambition att såväl medlemmar som gäster ska få uppleva den trivsamma och gemytliga atmosfären som finns här.  Här, på Hulta Bollebygd Golfklubb hittar du också en av Sveriges bästa golfrestauranger.

Rätt svar på BILD-tävlingen

Vi förstår att det inte var helt enkelt att gissa vilka golfbanor vi besökt under sommaren men vi vill passa på att tacka alla som tagit sig tiden och deltagit på tävlingen. Nedan hittar ni rätt svar på vilka fem banor som vi frågade om på BILD-tävlingen.