Offertförfrågan

AKI Golftravel – FEM nya resmål

Vi är både glada och stolta över att kunna presentera fem nya resmål i vår portfölj. Vi har ett nytt hotell på mästerskapsanläggningen PGA Catalunya Resort och fyra nya Resorts. Hacienda del Alamo erbjuder både ett Sheratonhotell och lägenhetsboende på anläggningen och de andra tre Resorten har en gemensam nämnare och dessa är lyx, mästerskapsgolf, avkoppling och en service i världsklass! Läs mer om resmålen nedan och klicka dig vidare genom att använda länkarna.

 

Lavida Hotel**** på PGA Catalunya

PGA Catalunya Resort, mästerskapsanläggningen som ligger drygt en timma norr om Barcelona, välkomnar med nyöppnade hotellet Lavida. PGA Resort innehåller två mästerskapsbanor och fantastiska träningsområden och har med systerhotellet Camiral länge tagit emot kräsna golfare. Lavida slog upp portarna under våren 2018 och erbjuder en fin utomhuspool med närliggande loungebar och restaurang. Läs mer om anläggningen och hotellet genom att klicka här.

 

Hacienda del Alamo Golf Resort*****

Om man kan skriva både lyxigt och prisvärt i samma mening – så gör vi det nu! På Hacienda Del Alamo bor du lyxigt och prisvärt, omgiven av en lugn och vacker natur. Här finns en generös Spaavdelning, inom -och utomhus pool och förstklassiga maträtter att njuta av. Oavsett om du väljer att bo på anläggningens Sheratonhotell eller lägenheterna, bor du bekvämt och med direkt anslutning till golfbanan. Läs mer om anläggningen och hotellet genom att klicka här.

 

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort*****

Med en timmas bilfärd från Varnas flygplats och längst med Bulgariens Svarta havskust når vi Thracian Cliffs. Detta är Bulgariens första golf resort och erbjuder tjusigt boende, Spa och avkoppling i världsklass. Ett stenkast ifrån boendet breder Gary Players fantastiska golfbana ut sig och kantas av de spektakulära klipporna, som också gett anläggningen dess namn. Önskar du mer golf finns det ytterligare två golfbanor inom 10 minuters bilfärd. Läs mer om anläggningen och hotellet genom att klicka här.

 

Monte Rei Golf & Country Club*****

Vi har under lång tid haft bokat golf på Monte Rei Golf & Country Club och nu tar vi steget och uppdaterar resorten för att även erbjuda boende på den lyxiga Resorten. Monte Rei Golf & Country Club är anläggningen som redan från start bestämde sig för att leverera högsta kvalitet på alla punkter – från banans skick och design till klubbhus, faciliteter och service! Anläggningen är vackert belägen med utsikt över både hav och berg och golfbanan är designad av ingen mindre än Jack Nicklaus. Läs mer om anläggningen och boendet genom att klicka här. 

 

Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort*****

I hjärtat av den franska rivieran tar du dig lätt till Europas bästa Resort, Terre Blanche Hotel Spa Resort. Hotellet innehåller 115 stiligt inredda och rymliga rum, alla med det lilla extra och samtliga med utsökta uteplatser. Här hittar vi 36 pedantskötta hål och banan Le Ruins gästas årligen av damernas Europatour. Utöver golfen, lyxen och bekvämligheten på resorten finns här massor av trevliga utflykter och nöjen att njuta av. Läs mer om anläggningen och hotellet genom att klicka här.