Webbplatsen använder cookies för att förbättra upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att cookies används. Läs mer om cookies här.
OK
Offertförfrågan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

E-postadress

Vår policy för e-postadresser

Välj prenumeration
Golfturen Kunder

Vår nya golfresesäljare!

AKI Golftravel - Jonas Andersson

Vi vill hälsa Jonas varmt välkommen till AKI Golftravel och samtidigt ge dig en kort presentation av vår nya lagkamrat.

Jonas Anderssson

Jonas flyttade i och med anställningen från Stockholm där han jobbat för Golf Plaisir, både som guide och golfresesäljare under flera år. Jonas kommer ursprungligen från Horred och har sedan barnsben ägnat sig åt flera olika sporter, men mest golf där han spelat i handikapplandslaget och representerat Sverige vid flera tillfällen.

Jonas handikapp ligger i att han saknar vänster arm och spelar med en protes som kopplas till klubbans grepp. Att spela ner sig till hcp 5 med detta handikapp är oerhört imponerade och 2019 satsar han vidare på att spela tävlingar på riksnivå.

Att Jonas fotbollshjärta klappar för blåvitt får vi har överseende med, i staden där guld-svart gäller….

Jonas har besökt många av våra destinationer och har några personliga favoriter. Costa Navarino i Grekland är en av dem och Praia del Rey norr om Lissabon en annan. Bägge erbjuder suverän golf och boende med havet strax intill.

Han senaste besök var i Turkiet och Belek där han fann flera nya favoriter, fråga honom så berättar han mer.

Jonas är ansvarig för vår chatt, säg hej och välkommen till honom där!

AKI Golftravel byter namn till Golfturen

Det är när det är som tuffast man ska förverkliga sina drömmar. Därför blir AKI Golftravel nu Golfturen. Planerna om ett nytt namn har funnits ett par år. Sedan blev 2020 minst sagt en utmaning, men det stoppar inte oss. Vi har skött alla våra åtagande gentemot våra kunder som pandemin förorsakat. Och nu kan vi inte hålla oss längre. Samma gamla gäng men i ny golfjacka. Vi byter namn för att bli extra mycket oss själva. Inget annat.

Nu längtar vi efter alla resenärer och ser fram emot att börja sätta ihop era drömresor igen. Hoppas att vi ses riktigt snart!