Webbplatsen använder cookies för att förbättra upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att cookies används. Läs mer om cookies här.
OK
Offertförfrågan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

E-postadress

Vår policy för e-postadresser

Välj prenumeration
Golfturen Kunder

Månadens Intervju

West Cliffs

I månadens intervju tar vi oss en pratstund med Stefan som besökte Portugal och Lissabon under en vecka i goda vänners lag. Efter att ha hämtat ut hyrbilen bar det av mot Praia D´El Rey Marriott Golf & Beach Resort och en vecka fylld av magisk golf samt mat och naturupplevelser. Att grabbarna är inbitna golfare förstår ni när nio golfrundor avverkades under veckan. För att spela de tre mästerskapsbanorna Praia D´EL Rey, West Cliffs och Royal Òbidos kan ni antingen bo på Praia D´El Rey Marriott Golf & Beach Resort eller Evolutee Hotel & Spa.

Läs hela intervjun här

 

Läs fler intervjuer i vårat arkiv,

Ludvig berättar om Sydafrika (mars-18)

Lennart besöker La Gomera (feb-18)

Annika besöker Cypern (jan-18)

Claes besöker Fuengirola (dec-17)

AKI Golftravel byter namn till Golfturen

Det är när det är som tuffast man ska förverkliga sina drömmar. Därför blir AKI Golftravel nu Golfturen. Planerna om ett nytt namn har funnits ett par år. Sedan blev 2020 minst sagt en utmaning, men det stoppar inte oss. Vi har skött alla våra åtagande gentemot våra kunder som pandemin förorsakat. Och nu kan vi inte hålla oss längre. Samma gamla gäng men i ny golfjacka. Vi byter namn för att bli extra mycket oss själva. Inget annat.

Nu längtar vi efter alla resenärer och ser fram emot att börja sätta ihop era drömresor igen. Hoppas att vi ses riktigt snart!