Offertförfrågan

Månadens Intervju

West Cliffs

I månadens intervju tar vi oss en pratstund med Stefan som besökte Portugal och Lissabon under en vecka i goda vänners lag. Efter att ha hämtat ut hyrbilen bar det av mot Praia D´El Rey Marriott Golf & Beach Resort och en vecka fylld av magisk golf samt mat och naturupplevelser. Att grabbarna är inbitna golfare förstår ni när nio golfrundor avverkades under veckan. För att spela de tre mästerskapsbanorna Praia D´EL Rey, West Cliffs och Royal Òbidos kan ni antingen bo på Praia D´El Rey Marriott Golf & Beach Resort eller Evolutee Hotel & Spa.

Läs hela intervjun här

 

Läs fler intervjuer i vårat arkiv,

Ludvig berättar om Sydafrika (mars-18)

Lennart besöker La Gomera (feb-18)

Annika besöker Cypern (jan-18)

Claes besöker Fuengirola (dec-17)