Offertförfrågan

Våra bästa golfminnen 2017

AKI Golftravel - golfresor som du vill ha dem

Under 2017 har många svenskar gjort fina prestationer runt om i världen och det är förstås kul. Men mitt bästa minne från 2017 är när jag med några vänner, i somras, spelade golf i Trysil.

Banan kanske inte tillhör de bästa jag spelat men helt klart en kul golfbana! Att spela i fjällen en sensommardag med klarblå himmel är fantastiskt. Frisk luft, vackra vyer, plats på banan och trevligt sällskap. En golfdag blir inte mycket bättre!

//Jens

Jag spelade ganska risig golf på Oitavos Dunes… Vinsten var bortspelad men lyckades sälja in en kvitt eller dubbelt på de två sista hålen (riktigt svåra 17 och 18). Hålad långputt på 17:e för birdie och en riktig mosare från Tee på 18:e gjorde att jag hade en wedge kvar med hela golfgänget på terrassen tittandes på… Flaggträff och fri pilsner efter rundan! BAM!

//Ludvig

Rundan på RIO Real i somras hamnar i topp vad gäller bästa golfminne 2018. Toppenväder hela dagen, bra bana och trevligt sällskap med helt ok spel. Jag kan varmt rekommendera ett varv eller två på denna banan.

//Christoffer

Jag och en kompis reste till Belek för att möta våren och spela samt träna mycket golf. Vi bodde på Lykia World med Unlimited golf på både hotell och klubbhus och vi fick njuta av härligt (svenskt) försommarväder. Under veckan tog vi oss an Lykia Links svarta tee, 6925m och vi noterade med sjukt bra slagrepertoar 34 och 35 poäng (ja, vi räknade poäng:)) Efter en god lunch gick vi loss för ytterligare 18-hål, denna gången från blå tee (5869m) mer än 1 000m kortare bana, men med vindens inverkan använde vi samma klubbor som på förmiddagen! – Magiskt!

//Stefan