Offertförfrågan

Bussresan till Tjeckien

Nu är vi hemma efter några fantastiska höstdagar i Tjeckien. Vädret var närmare magiskt med 25 grader, blå himmel och med den goa friska luften som infinner sig under hösten. Vi var ett trettiotal förväntansfulla golfare som hoppade på bussen under kvällen den 26 september. Väl framme på Konopiště Golf & Spa Resort under morgonkvisten möttes vi av solen som höll i sig under alla våra dagar. Första dagen väntades 18 hål på Radecký Course, en trevlig parkbana där det gäller att hålla tungan rätt i mun samt benen i trim. På anläggningen bodde vi i samlad trupp och efter avslutad golf om dagarna väntades både den lokala och goda ölen samt Spa och utomhuspoolen, som vi förstås passade på att ta ett dopp i. Under våra dagar som innehöll både golfspel och tävlingar åt vi tillsammans med halvpension och maten (frukost och middag) uppskattades mycket av samtliga gäster. Personalen på plats, som alltid är lika trevliga och serviceinriktade berättade för oss att de enbart använder sig av lokalproducerade råvaror och gårdar. Under vår vistelse hann vi med att spela två varv på vardera bana och som kompletterar varandra bra (Radecký Course & D´Este Course). Martin, klubbchefen på plats hade ordnat ett konferensrum för oss där vi samlades och hade information samt firade dagens vinnare i de olika tävlingarna som vi spelat under dagarna.

Allt som allt känns det och som jag har hört – några riktigt uppskattade dagar med golf, samkväm, sol och Spa som gjorde oss bra!
Vi har börjat att lägga de första pusselbitarna för att göra en liknande resa under hösten 2018, då med ytterligare någon golfdag samt en heldag i Prag.

Håll ögonen öppna – mer info kommer inom kort!